Novinky

Višeň s čokoládou? Úplná erupce chuti, říká výrobce oscarových d

Višeň s čokoládou? Úplná erupce chuti, říká výrobce oscarových d

Radešín /ROZHOVOR/ - Višeň s čokoládou, švestka s vanilkou nebo třeba angrešt se skořicí a kardamomem. Když se Jan Heřmánek z Radešína na Ústecku rozpovídá o tom, která sklenička se hodí k paštice a která zase k rozpečenému hermelínu, sbíhají se vám sliny...

více

áááá program je na světě

áááá program je na světě

přinášíme program

více

ááááá festival se blíží olympijskou rychlostí

ááááá festival se blíží olympijskou rychlostí

Šnek či brouk na talíři, kuchařská olympiáda, ale i Zdeněk Pohlreich a Halina Pawlowská...

více

Brouk na talíři

Brouk na talíři

Nejúspěšnější český projekt entomofágie - jezení hmyzu, brouků, housenic. Stojí na třech pilířích: show, kulinářství a zážitek.

více

Další odhalení TEPLÁ KAČKA na scéně

Další odhalení TEPLÁ KAČKA na scéně

a že nevíte co si pod tímto názvem představit?

více

Dětský koutek v hale B

Dětský koutek v hale B

pro děti je připraveno vyžití

více

Divoká kachna na portském

Divoká kachna na portském

Recept podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

více

Husí játra

Husí játra

Foie gras jsou ztučnělá játra vodních ptáků, především hus a kachen.

více

Jablečný koláč s omáčkou z calvadosu

Jablečný koláč s omáčkou z calvadosu

Recept podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

více

Kulajda

Kulajda

podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

více

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Recept od Zdeňka Pohlreicha.

více

Kuřecí játra na majoránce

Kuřecí játra na majoránce

Recept šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

více

Na scéně tentokrát COFFEE UP

Na scéně tentokrát COFFEE UP

kavárna, která Vás překvapí.

více

Není burger jako BURGER - McCain

Není burger jako BURGER - McCain

na co se můžete těšit na 4. ročníku?

více

Od vidlí po vidličku z českých farem

Od vidlí po vidličku z českých farem

Díky poctivé práci našich farmářů můžeme zaručit stabilní kvalitu a dostupnost výrobků Bioparku po celý rok.

více

ODTAJNĚNÝ DRUHÝ HOST - ZDENĚK POHLREICH NA 4. ROČNÍKU

ODTAJNĚNÝ DRUHÝ HOST - ZDENĚK POHLREICH NA 4. ROČNÍKU

Vidět jste ho mohli již na prvním ročníku festivalu. Kdo nebyl, má příležitost se na něho přijít podívat, zažít skvělou atmosféru a v neposlední řadě ochutnat jeho speciality. A to stojí za to :)

více

Ochutnejte dobroty z horké novinky OFYR

Ochutnejte dobroty z horké novinky OFYR

- nový způsob venkovního vaření a grilování pod otevřeným nebem

více

Olympia delikatesy a vína

Olympia delikatesy a vína

Ochutnejte Řecko

více

POLÉVKA Z OPEČENÉHO ČESNEKU

POLÉVKA Z OPEČENÉHO ČESNEKU

podle Haliny Pawlowské

více

Přestavení dalšího vystavovatele H&X Catering

Přestavení dalšího vystavovatele H&X Catering

Ochutnali jste kromě tradičních závitků i ba´nh bô?t lo?c? Přinášíme jedinečný zážitek přímo z ulic Hanoje, Saigonu, Tokia anebo Bangkoku na Váš stůl!

více

Restaurace Mibis International Cuisine

Restaurace Mibis International Cuisine

Specializujeme se na asijskou kuchyni, zejména na Hot Pot a další tradiční asijské speciality.

více

Restaurace Zubajda

Restaurace Zubajda

Tato restaurace vyniká svým vytříbeným designem klasické staročeské pivnice.

více

ROLLS BROS - rolovaná zmrzlina

ROLLS BROS - rolovaná zmrzlina

rozčeří hladinu českého zmrzlinářského rybníka

více

Šnečí farma Barkona

Šnečí farma Barkona

Jsme rodinná farma na okraji krásného historického města Olomouce.

více

  Odtajněný první host - Halina Pawlowská na 4. ročníku

Odtajněný první host - Halina Pawlowská na 4. ročníku

přijedete Vám roztančit Vaše chuťové buňky svým neotřelých humorem.

více

Jiří Roith se vzbouřil proti náhražkám z učebnic

Jiří Roith se vzbouřil proti náhražkám z učebnic

Zastaralé osnovy i učebnice jsou důvodem, proč si restauratéři dlouhodobě stěžují na nevalné znalosti absolventů kuchařských škol. Jiří Roith proto začal s internetovými kurzy a zaujal jimi nejen školy, ale i profesionály.

více

Kdo bude další z  V. I. P. hostů na 4. ročníku?

Kdo bude další z V. I. P. hostů na 4. ročníku?

Poznáte hlášky, které charakterizují hosta?

více

Nejlepší český džem se vaří v Radešíně pod Krušnými horami

Nejlepší český džem se vaří v Radešíně pod Krušnými horami

V roce 2012, jak říká Honza Heřmánek „ jsme začali vařit svoje džemy, kterým říkáme Mlsný Filip. Koupit džem ze sezónního ovoce nebylo tenkrát hračka. Tehdy hodně firem nahrazovalo slova To se nedá jíst za je To zdravé. Já, ale hledal dokonalou chuť a...

více

Regionální potravina

Regionální potravina

Představení regionální potraviny Ústeckého kraje, spolupráce s UL krajem, představení regionálních farmářských pěstitelů.

více

Termín IV. ročníku Gastro Food Festu je na světě!

Termín IV. ročníku Gastro Food Festu je na světě!

Již v tuto chvíli se můžete těšit na další ročník našeho festivalu, který se bude konat v termínu 8. - 9. 10. 2016 na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích.

více

Uzený pstruh s jemným bramborovým salátem

Uzený pstruh s jemným bramborovým salátem

Recept od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

více